Kvitova nukrito iš Sinsinačio, šventė Plizkovą ir Safarovą

Čekų pralaimėtojai prarado prancūzą Carolyną Garsiją 5: 7, 6: 4, 2: 6. Iš viso prarado šešis tarnyba soupeřce taip pat padėjo vienuolikos dukart yda.

dvidešimt vienas prancūzė, kuris yra 39. vieta pasaulio reitingą ir Kvitova vos dvouapůlhodinovém rungtynės retaliated pralaimėjimą balandžio Fed Cup Ostrava. Kvitova, grįžusi į ligos teismus, vis dar laukia savo pirmosios „Wimbledon” pergalės.

Lucie Safarova prasidėjo prieš Vandewegheové keturių gama per prizą, tačiau amerikiečių atsakė natūra. Čekijos tenisininkas tada pavyko sustabdyti veržiasi ir gauti pirmąjį rinkinį, antrąjį, tada įveikė lietus tik tada, kai Safarova sukūrė dvi rungtynės taškų.Po džiovinimo teismą, tada laimėjo pirmą biržoje ir rungtynės baigėsi.

Plíšková Babosová ir išlaikyti iš dešimties žaidimų pirmojo rinkinio tik trys patvirtinimų. Čekijos tenisininkas atėjo į tarnybą ir nesėkmės antrajame rinkinyje ir pralaimėjo 0: 2, bet praradimas gali būti ištrinta ir žaidimas tada pasibaigusių paduodant Babosové švarų žaidimą. Antrasis tarpusavio rungtynės su Vengrijos varžovą ir dabartinio pasaulio numeris septynių laimėjo aiškiau nei jo premjeros 2011 metais, kuris nusprendė varžybas į kaklaraiščio lūžio trečiojo rinkinio.

Viktorija Azarenka iš Baltarusijos, kuris po traumos trūksta viršų dvidešimt reitingą WTA, kuriais prekiaujama dėl buvusio pasaulio kovoje pirmųjų Caroline Wozniacki „kanarėlę” ir nugalėjo penktą pasėjamos Danko 6: 0, 6: 4Wozniacki prieš jį jau penktą kartą iš eilės ne rezultatas ar nustatytą, antrasis rinkinys dešimt brejkbolů praleisti.

Netikėti problemų su turėjo Stanislas Wawrinka tvarka. Prancūzų Atviras nugalėtojas pralaimėjo Borna CORIC pirmojo rinkinio, laimėjo antrąją Tie-break ir veikti ryžtingai aštuoniolikos metų varžovais pirmą kartą įveikė administravimą. Dabar Ivo Karlovikas jį laukia.

Ir atvirkščiai draugai priekį, pavyko Rafael Nadal, Novak Djokovic, naujas pasaulis numeris du Andy Murray. Monrealio turnyre nugalėtoju praėjusią savaitę turėjo dirbti su Mardym Fish daug antrąjį, sulaužė raketę iš pykčio, bet galiausiai nugalėjo Amerikos třiatřicetiletého 6: 4, 7: 6 „Tai buvo sudėtinga, visada prieš Mardį.Man labai nepatinka mano žaidimas, tai buvo didelis skirtumas praeitą savaitę „, – sakė Murray’as.

 

Dodaj komentarz