Klubinis tinklinio klubas Karlovi Varai: jaunimas iki ekstrališkumo

Per pastarąjį sezoną pasiekė keletas Super Talent Tinklinio sala komanda po artėdami prie didžiausio jaunųjų konkursų, komandos tikslų šiemet yra panašūs. „Ambicijos yra aišku, gabiems kova”, sakė jaunimo tinklinio Karlovy koordinatorius Varų kraštas Bican Milaną.

Jauni tinklinio žaidėjai pradeda mokymus šeštadienį, rugpjūčio 15, pirmąją pilną koncentraciją sporto komplekso Kynšperk nad Ohrí. „Sutelkti ten visam klubui ISST Sokolovas, su kuriais ilgalaikis sėkmingas bendradarbiauja, todėl mes sukūrėme bendrą pasirengimą”, sakė klubo pirmininko pavaduotojas Janas abrikosų. „Mes daugiausia dėmesio bus skiriama daugiausia fizinio, bet aš galąstuvas ir žaidimų veikla,” pridūrė Milanas Bican.

Jauniai žais artėjantį sezoną, „Premier” lygos dar kartą.Pagrindinis pokytis yra valdymas ir eksploatavimas kooperatyvų, ypač pensininkas ankstesnį treneris Stephenas Javůrek, kurie nori išlaikyti papildomai lygos komanda BVC Chodov kariūnai, ir taip būtų visa Junior negalėjo skirti pilna.

„klubas jį dirbti su žirgais išjungti mūsų jaunimo dėka ir toliau bendradarbiauti su juo dėl įdarbinimo renginius mokyklose ir metodikos”, sakė pirmininkas V. CEZ Karlovy Vary Jakub Novotny.

Jaunesnysis komanda tęs Mirek kryžiumi ir naujai Josef Novotny ir žinomų vyrų komandų treneris Petras Brom koučingo institucija, kuri patyrė Extraliga pasiekimus Usti nad Labem, Liberecas, Čekijos Budejovicai ir Pribram praėjusį sezoną Karlovy Vary. „Petras Brom” yra didžiulis asmenybė ir instruktavimas gali padaryti berniukai tai bus po jo iššūkis mokyti „, supranta, Jakub Novotny.

” Ir iš savo tėvo (Josefas Novotny) žada patirties, galų gale, apmokyti jaunus žmones dvidešimt metų ir dirbo su dviem jaunesniųjų komandomis.Galų gale, jie buvo du, kuris mokė tinklinį ir mane „, sakė buvęs viršų atstovą. Milanas treneris Bican toliau vadovauti studentų komandą ir agentų komanda, visus tinklinio jaunimo regione koordinuojančios organizacijos.

Optimalų ryšio kooperatyvai jaunimo papildomo lygos „ledkalnio viršūnė” įrodo, būtinų blokatorius Tomas neatsižvelgė Pavyzdžiui, kuri šiemet jau visapusiškai dalyvauti Papildomas lygos vyrų komanda. „Tačiau už jaunimo rinktinės, yra jos ir gana didelis atotrūkis blokatorių trūkumas vis dar ieško”, sakė Milanas Bican.

sezoną pradeda Jauniai Tinklinis sala namų arenoje rugsėjo 19, kai laukia dukart antraštė prieš Komanda Usti nad Labem. Karlovy Vary nori būti klubą, kad bus per metus gauti naudos iš darbo su jaunimu kokybę.Vienas iš tikslų yra vienas iš tikslų, kaip padidinti savo paramą vyresniesiems žmonėms.

 

Dodaj komentarz