Vadovas Svitavas: „Skvošas” negalima laikyti. Jis jau sugavęs pakaitinį

Jis nusprendė grįžti į savo namus Ústí Nad Labem ginti apranga vietos Sluneta. „Jis neturėjo jėgų išlaikyti, nes jis turėjo galimybę palikti sutartį. Tai buvo ne apie pinigus, nes jis paliko šeimos verslo planus, „sakė kelionių vadovas Pavelas Spacek.

Votroubek metų atėjo į Rytų Bohemijoje prieš praėjusių metų sezono ir klubas pasirašė trejų metų sutartį. Praeityje „Kooperativa NBL” užregistravo vidutiniškai 14,3 taškus už rungtynes ​​ir 6,5 pralaimėjimus. Po 15 metų jis sugrįš į vietą, kur jis pradėjo krepšinį. Dėl trojkaře paskelbė, tačiau už juos gauti klubą valdymo kompensaciją.

Vietoj Čekijos „didelis žmogus” turėtų pritraukti amerikiečių Nicchaeus Doaks.Absolventas universiteto Tenesio Čatanuga klubo pareikštas kitą sezoną Austrijos Kapfenbergo, kur pernai jis suvaidino 23 minučių vidutiniškai ir įmetė iš 9 taškų ir 6,5 atkovotų kamuolių vidurkį. Pivot 201 cm ūgio turi patirties Prancūzijoje, Lenkijoje ar tiesiog Austrijoje lygas.

„Tikimės iš vienuolikos žaidėjų, kaip ir pernai iš viso. Mes rozjednaného turi vieną užsienio grotuvas iš ašies padėtį, bet pasirašė dar nieko, „sako Spacek, kad padaryti reikia per ateinančias dienas.

Turi šią savaitę pradėjo mokyti su aštuoniais žaidėjais pagal trenerio Stanislovo gaires Petra vis dar tik čekų kompozicijoje. Laimėdama fizinę būklę vyks lauko atletikos kelio, treniruoklių salė ir sporto salė.Doaks pat anksčiau Priimamojo naują Gynėjas Jahmal Jones Kanadoje prisijungia rugsėjo pradžioje, kai komanda planuojamą parengiamuosius rungtynes.

Nuo praėjusių metų rinktinę paliko Svitavy serijos išskyrus Votroubka ir rozehrávačské duetas Tomas Macela (sustojimą vyresnysis vienodas karjerą ) ir Michal Šotnar (perkelti į Brno). Ar „Inter Bratislava nuvyko apkūnus Amerikos sukimosi Cory Abercrombie, kurią Slovakijos Respublika gavo geresnį pasiūlymą.

” Po praėjusių metų didžiųjų statistika jo kaina pakilo. Mūsų veikla tapo ne tik mūsų finansinių galimybių žaidėju. Netgi dėl jo išvykimo žaidžiame kitą krepšį nei praėjusį sezoną. Galbūt ne toks įžeidžiantis, bet mes būsime labiau juda. Tai nebebus tokia priklausoma nuo individualumo, tačiau grėsmė įvyks iš daugelio žaidėjų.Mes pamatysime, kaip bus sėdėti naujasis kadras „, – pridūrė vadybininkas” Spacer „.

 

Dodaj komentarz